CASH BACK !!!

Доколку сте промашиле еден пар на тикетот, а сте погодиле коефициент ист или поголем од:

26 КОЕФИЦИЕНТ ВИ ЈА ВРАЌАМЕ УПЛАТЕНАТА СУМА

66 КОЕФИЦИЕНТ ВИ ВРАЌАМЕ 2 ПАТИ ОД УПЛАТЕНАТА СУМА

166 КОЕФИЦИЕНТ ВИ ВРАЌАМЕ 5 ПАТИ ОД УПЛАТЕНАТА СУМА

466 КОЕФИЦИЕНТ ВИ ВРАЌАМЕ 10 ПАТИ ОД УПЛАТЕНАТА СУМА

Минимум 4 натпревари, не важи за системски тикети. Се пресметуваат само погодените натпревари.