ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ

МАРБЕТ Спортските обложувалници имаат потреба од вработување на оператори за Штип,Скопје-Трубарево,Илинден,Скопје-Железара,Сарај. Услови :Завршено образование -ССС, познавање на работа со компјутер,Одговорност,лојалност, професионалност Совесност, самодисциплинираност, прилагодливост, Флексибилност, комуникативност насочена кон тимска работа и способност за самостојна работа. Сите заинтересирани кандидати да испратат CV со своите контакт информациии.

Вашите биографии може да ги испраќате на: e-mail:

oblozuvalnica@yahoo.com
centralabet@yahoo.com

http://www.najdirabota.com.mk/vacancy.aspx?vacancy=684150#.WsNLUC5ubcs

http://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/marbet-oblozhuvalnica/63037

One Comment

  1. Aleksandar

    01/07/2018 at 5:00 pm

    Vo prilog mozam da vi dostavam livce sto go igrav pomegu Spain-Rusia moja uplata bese odi ponatamu tipuvano na Rusia od strana na vasata vrabotena bese uplateno pobednik so ostatok vo prodolzenie a I naglasiv ubavo povedete malku red so vrabotenite

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *