Низо со коефициент од 13.256 до Ford Focus

Наградната игра Обложи се,добиј и вози која траеше од 20.01 – 04.06.2018 имаше неколку одлично составени тикети  со големи вкупни коефициенти и беше неизвесна до самиот крај.

Тетовчанецот на тикетот уплатил 16 натпревари и сите ги погоди!

Со најголем погоден кефициент се пофали Низамејдин Рамадани од Тетово,кој покрај големата добивка од 501.097,за својот перфектно составен тикет го доби и специјалниот подарок од МАРБЕТ обложувалници одличниот автомобил Ford Focus.

“Се заблагодарувам на МАРБЕТ обложувалници што ја организираа наградната игра, која ми овозможи покрај големата добивка да бидам добитник и на автомобилот Ford Focus ни кажа пресреќниот Низамејдин.”На почетокот не планирав да го бркам најголемиот коефициент но на секое вртење на страницата од билтенот пишував по еден натпревар.Најнеизвесно и најголем стрес ми предизвика натпреварот од Уругвајската лига Atenas – CA Torque кој го имав типувано 0-2 гола, а веќе во 13 минута од натпреварот беше 2:0 но за моја среќа резултатот остана непроменет до крајот.” Раскажуваше Низо.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *