За нас

Марбет е врвен бренд на спортски обложувалници во Македонија кој претставува групација од Бундес Спорт,Бет Поинт и Пробет Спорт.Почетоците на овие обложувалници се од 2003 година,кои подоцна прераснаа во групација МАРБЕТ,што го докажува успехот во нашето работење.